Hirdetés

Így játszik egy StarCraft profi egy asztal méretű billentyűzeten

|

Extrém StarCraft módi, de azért megcsappan az APM, amikor mindkét kezed kell ahhoz, hogy megnyomj egy billentyűkombinációt.

Hirdetés

Larva egy fura srác a StarCraft közösségben. A 2017-es Zotac döntőt a lábával játszva nyerte meg, miután meccseinek közepén úgy tett, mintha elaludt volna. A srác szereti a StarCraftot, és persze szereti szívatni a játékosokat, nézőket egyaránt. Valószínűleg ezért húzott be legutóbbi streamjén egy akkora billentyűzetet, ami konkrétan akkora volt, mint a teljes számítógépes asztal.

Hirdetés

Már az is eleve érdekes kérdés, hogy miért készül ilyen extrém méretű hardver, de most nem elemeznénk az óriás perifériaeszközök létjogosultságát. Az biztos, hogy a méretes billentyűket rendesen csapkodni kell, ez pedig jelentősen lassítja a játékosok tempóját. A lenti videóban látható is, hogy nem úgy pörögnek Larva kezei, mint ahogy általában szoktak.

Ha szeretnétek többet látni ebből a hatalmas borzalomból, akkor klikkeljetek ide, és pörgessetek 2:05:00-hoz. Világmegváltó hősök korát éljük, hiába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)