Hirdetés

Így játszotta fel az Elden Ring zenéit a Budapest Film Orchestra

|

Magyarországon rögzítették az év egyik legsikeresebb játékának betétdalait.

Hirdetés

Számos olyan eleme van az Elden Ringnek, ami hozzájárult ahhoz, hogy ne csak 2022, hanem a jelenlegi generáció egyik legjobb játékaként emlegessük. Ezek egyike a zene, amit a Bandai Namco külön is elérhetővé tett válogatott streaming platformokon. 

Ugyan a dallamokat Tsukasa Saitoh, Shoi Miyazawa, Tai Tomisawa, Yuka Kitamura és Yoshimi Kudo írták, a rögzítést a magyar Budapest Film Orchestra kiváló zenészei intézték.

Hirdetés

Egy a napokban közzétett videóban láthatjuk a vonósokat, a fúvósokat, az énekeseket és a perkást, amint nagyon koncentrálnak, miközben az Erdtree Knights dallamait játsszák fel. A felvétel inkább hangulatot kíván átadni mintsem valódi betekintést engedni a kulisszák mögé, de jó tudni, hogy hazánk tehetségeinek köszönheti a világ az Elden Ring élményét jelentősen fokozó dalokat.

A Budapest Film Orchestra egyébként a Call of Duty Mobile-on, a Half-Life: Alyxen, a Lokin és a Mulanon is dolgozott.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)