Hirdetés

Így kell államilag warezolni egy játékot

|

Észak-Korea nem ügyetlen abban, hogyan kell a világon mindenki másra magasról tenni, most éppen saját táblagépükkel sikerült ezt a módszert tökéletesíteni. Így kell állami szinten illegálisan terjeszteni az Angry Birdsöt.

Hirdetés

A Rovio nem is tudott arról, hogy van olyan táblagép, amelyen gyárilag ott figyel a játékuk, és mindez a dolgozó népet szolgálja.

A PC World számolt be arról, hogy Észak-Korea még az év elején piacra dobta első állami tulajdonú, hazai fejlesztéssel elkészült androidos táblagépét, a Samjiyon néven futó csoda kb. 200 dolláros (vagyis 44 ezer forintos) szerezhető be, és ennyi pénzért még Angry Birds is jár hozzá gyárilag - persze a Rovio tudta nélkül.

Mivel nincs saját szoftverboltja a gépnek (hogy is lenne, hiszen Észak-Korea területén nem divat az internet), ezért számos előtelepített alkalmazás található rajta, többek közt az Angry Birds Rio is. Nem hivatalosan persze, mert a Rovio is csak most tudta meg egy újságírótól. Egy nem demokratikus köztársaság nem sok előnnyel bír, de az államilag hitelesített warezre büszkék lehetnek. Senki más nem az, de ez mindegy, ott úgysem derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)