Hirdetés

Így kelt életre a szexi Harley Quinn - fotók

|

Nem annyira őrült, nem is loccsantja ki az agyad, de az élő Harley Quinn nagyon szexi. Az Injustice: Gods Among Us egyik tervezője álmodta meg.

Hirdetés

Justin Murray, az Injustice: Gods Among Us látványtervezője nem egy ügyetlen kezű fiatalember, és szeret is nagyot álmodni.

A játékban is kicsit merészen szexis Harley Quinn karaktert alkotott meg, de nem érte be ennyivel. Jia Jem cosplay modellre is megálmodta Joker agyament kedvesének fizimiskáját, valahogy így:

Aztán meg is valósult a nagy terv, életre kelt Harley, aki az alábbi képen Murray társaságában pózol:

Persze az alkotó nem pihen, akkor már adott egy kis utómunkát a megkapó pillanatnak (igen, mindegy mit írok ide, úgyis mindenki a határozott tangavonal fogságában tengődik, én is), ahol Joker mesebeli vonalai úsznak be a mi világunkba:

Egyszerre ijesztő és ütős, mintha az Injustice: Gods Among Us világa amolyan Roger nyúl a pácban lenne. Firka az emberrel, hova vezet ez? Bárhogy is, Jia Jem nagyon élvezte a munkát, bár állítása szerint ő nem annyira szexi Harley Quinn, sokkal inkább olyan erőteljesebb, Tank Girl féle rosszlány. Szerény véleményem szerint ez pont hogy nagyon is szexi, de ezt inkább döntsétek el ti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)