Hirdetés

Így készíthetsz igazi Borderlands fegyvert

|

A Borderlands leutánozhatatlan képregényes stílusa már a valóságot is megtámadja. Természetesen instrukciókkal együtt.

Hirdetés

Az elején egy kicsit talán tökéletlen volt és lehetett volna rajta csiszolni, még ennek ellenére is gyorsan belopta magát a játékosok szívébe a Gearbox poszt-apokaliptikus lövöldéje, a Borderlands. Ezt nagyban annak köszönheti, hogy a játék elképesztően stílusos képregényszerű látványát nem lehet egyhamar megunni. Egy lelkes ezermesternek köszönhetően pedig most már a valóságban is kézbevehetünk egy darabot Pandora világából.

Ikkalebob, a nagyon népszerű Instructables egyik felhasználója agyalta ki, hogy milyen lenne a játékok egyik koncepciórajza alapján elkészíteni egy méretarányos fegyvert, amihez ráadásul meg is osztotta az elkészítési útmutatokat, persze ettől még nem annyira egyszerű. Nagyjából 300 órába telt neki, mire ezt a részletgazdag hatást elérte, de úgy gondolja, hogy ezt több megfontoltsággal akár 100 alá is lehetne tolni. Persze nem is olcsó mulatság, hiszen a becslések szerint nagyjából 100 ezer forintunkba is kerülhet, hogyha tényleg a nulláról akarjuk kezdeni ezt a hobbit.

Mindenesetre a képek magunkért beszélnek az végeredményt illetően, hiszen rettentően részletgazdag darabról van szó, ami hibátlanul átadja a játékok hangulatát. Ha valaki esetleg szeretne maga is nekivágni egy ilyen elkészítésének, az erre találja az utasításokat, és ráérő idejében csinálhatna nekünk egy-kettőt, mert ez bizony eléggé menő.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)