Hirdetés

Így készítik ki Mucsi Zoltánt a videojátékok

|

Lehet, hogy már láttátok YouTube-on, lehet, hogy még nem, de az mindig vicces, amikor Mucsi művész úr rohamot kap. Most éppen a kempeléstől többek közt.

Hirdetés

Az 576KByte egyre jobban odateszi magát reklámok terén. Eddig a GameDay Iroda munkatársai csaltak mosolyt az arcunkra, most pedig Mucsi Zoltán jön a képünkbe ordítani. 

Az idei E3 alatt bemutatott játékok egy jó részét már előrendelhetitek az 576KByte weboldalán, de ezt most sokkal hatékonyabban közli az arcotokba Mucsi Zoltán (aki amolyan Kapa módszertannal működik már jó pár éve, de nem tudjuk megunni).

Miután meghallgattuk a művész úr veretes mondanivalóit, nézzük is meg újra Imi, Gergő és Sirius munkáit, mert ezeket is szerettük.

Jó, hogy végre normális játékreklám is van kis hazánkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)