Hirdetés

Így lehet Halálos Iramban módra Gran Turismo 7-et népszerűsíteni

|

A Hant játszó Sung Kang az autógyűjtés örömeiről mesél, a Hobbs & Shawban is feltűnő Idris Elba pedig rapperként brillírozik.

Hirdetés

Az öröm napjai ezek a PlayStation-táborban, hiszen pénteken végre boltokba került a konzol történetének egyik legsikeresebb szériájának folytatása, a Gran Turismo 7. A sorozat legújabb felvonása 35 különböző pályával és több mint 400 autóval várja az autózás szerelmeseit, így bőséges teret kínál a gyűjtögető hajlamok kiélésére.

A járgányok halmozása mindig is a GT egyik központi témája volt, a Sony pedig most a Halálos Iramban Hanját, azaz Sung Kanget hívta segítségül, hogy népszerűsítse a játék erre épülő kampány üzemmódját, a GT Cafét.

Hirdetés

A 49 éves koreai-amerikai színész nem csak a filmekben játszott szerepe miatt kapcsolódik a négykerekűek világához, hiszen maga is gyűjtő, a Sung's Garage nevű online közösségében pedig rendszeresen podcastel is a témában.  A Sonynak forgatott promóban Kang a saját autója, egy 1973-as Nissan 240Z mellett mesél arról, hogy az autók felújítása során szerzett társas élmények felbecsülhetetlen értékkel bírnak számára.

A Fugu Z-nek hívott (a japán hal után, ami nem megfelelő elkészítéssel akár mérgező is lehet) Nissant még 2015-ben találta a Craigslist aukciós oldalon, majd saját csapata élén igazi szörnyeteget faragott belőle: egyedi bodykitet tervezett hozzá a GReddy gyártásával, az eredeti motort pedig a Skyline GT-R 2,6 literes, RB26-os erőforrására cserélték.

De nem Sung Kang az egyetlen sztár, aki a Gran Turismo 7 körül sertepertél. A játék soundtrackjéhez a The FaNaTiX producertrió készített egy teljesen új dalt, amelyben mások mellett Idris Elba is rappel néhány sort. A "Vroom" című számhoz egy lóerőkben bővelkedő klipet is kaptunk:

A színészet mellett zenei karriert is dédelgető Elba egyébként szintén feltűnt a Halálos Iramban szériában, ő játszotta a Hobbs & Shaw főgonoszát, a szuperképességekkel felpumpált Brixton Lore-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)