Hirdetés

Így lesz a GTA IV-ből Tony Hawk-játék

|

Mondtuk már, hogy mennyire szeretjük a moddereket? Ez a két videó azt a kérdést is elég egyértelműen megválaszolja, hogy miért.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV-et már hosszú évek óta sok ezer ügyes modderkéz masszírozza, amiből olyan csodák születnek, mint az ICEnhancer mod. Valószínűleg ez történik majd a GTA 5 PC-s megjelenése után is, de ezt sem mi, sem pedig a Rockstar nem bánja.

Egy JulioNIB nevű modder úgy döntött, hogy deszkás játékot csinált a GTA IV-ből. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki indokolatlan mennyiségű órát pakolt bele a Tony Hawk's Pro Skater korábbi részeibe, úgyhogy nagyon örül annak, hogy még Nico Bellic is megtanult gördeszkázni. A SkateIV mod egyelőre még félkész állapotban van, de az alábbi videók alapján elég szépen halad a fejlesztés.

 

Maga Tony Hawk jelentette be, hogy 2015-ben végre újra érkezik egy Tony Hawk's Pro Skater-játék, amiről egyelőre ugyan semmit sem tudunk, de nagyon reméljük, hogy méltó lesz az ősökhöz.

Hogy tetszik a mod? Legyen ilyen majd a GTA 5-höz is?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)