Hirdetés

Így lesz az Animal Crossing: New Horizons vérfagyasztó horrorfilm

|

Egy rajongónak sikerült az alapvetően cuki játékból valami egészen mást csinálnia.

Hirdetés

Azt kell tudni a Nintendo Switch-re megjelent Animal Crossing: New Horizonsról, hogy kimondottan bájos játék, ami hosszú időre le tudja kötni az embert. Persze némi kreativitással pillanatok alatt nyomasztó hangulatot varázsolhatunk ehhez az amúgy könnyed kalandhoz.

Hirdetés

Evil Imp félre is tette a cukiskodást, és megmutatta nekünk, milyen volna az, ha az Animal Crossing: New Horizons valójában egy horrorfilm lenne. El is készített egy közel kétperces trailert, amihez ugyan a játék különböző elemeit használta fel, de a megfelelő hangokkal és egyéb apróságokkal egy csapásra hátborzongató atmoszférát sikerült teremtenie.

A végeredmény önmagáért beszél:

A rajongó ráadásul nemcsak egyetlen trailerrel készült, ugyanis egy másik jópofa videóban bevezet minket a kulisszák mögé.

Hogy tetszett a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)