Hirdetés

Így lesz nyitott világú Star Wars-játék a Fallout: New Vegas

|

Izgalmas történetet és 12 felfedezhető bolygót ígér egy elég ambiciózus Fallout mod.

Hirdetés

Nem újkeletű dolog, hogy modderek szinte teljesen átalakítanak egy már megjelent játékot, hogy aztán arra építkezve megalkothassák saját kalandjukat, elég csak a Skyrimhez készült Enderal modra gondolni, amelynek fejlesztőivel valószínűleg találkozunk még a jövőben.

Tank Girl viszont a Bethesda egy korábbi játékát, a Fallout: New Vegast választotta saját modjához, ami a posztapokaliptikus környezet helyett egy messzi-messzi galaxisba kalauzolhat majd el minket.

A tervek szerint a Star Wars Open Worlds mod egy izgalmas, a játékost választási lehetőségek elé állító történettel fog megjelenni, ráadásul elvileg nem egy, hanem rögtön tizenkét bolygót fedezhetünk majd fel benne.

Hirdetés

Emellett a karakterek külön szinkront kapnak, testreszabhatjuk saját hősünket, illetve lesz még crafting, és a szerepjátékokra jellemző képességrendszer sem marad ki. Sőt, számos fegyver áll majd rendelkezésünkre, de találkozhatunk különböző frakciókkal is, társakat szerezhetünk magunk mellé, és mellékküldetések is lesznek.

Sajnos azt egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a mod, de valószínűleg még jóval odébb lehet a debütálása. Már ha persze sikerül befejezni, hiszen tényleg eléggé ambiciózus projektről van szó, amibe még a Disney jogi osztálya is beleköthet a későbbiekben könnyedén.

Nektek hogy tetszik a Star Wars Open Worlds?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)