Hirdetés

Így lesz valódi gitár a Monster Hunter World egyik legkirályabb fegyveréből

|

Aki sikerrel levágta Fatalist, és a választott fegyvere a Hunting Horn, az valószínűleg már tudja, hogy miről van szó. A többiek készüljenek egy kis zúzásra.

Hirdetés

A Monster Hunter World: Iceborne utolsó ellenfele ugyanaz a Fatalis, akivel a PS2-es Monster Hunterben is találkoztunk. Az ikonikus szörnyeteget ismét levághatják az ügyes vadászok, akik a küldetés teljesítése után összerakhatják többek között a Fatalis Menace Wailert, a gitár formájú Hunting Horn fegyvert.

Ez volt az a csoda, ami megihlette a Shroomvolcano néven tevékenykedő Reddit felhasználót is, aki a meló végeztével kirakta az eredményt a /r/gaming subredditre.

Hirdetés

Shroomvolcano a posztjában elmesélte, hogy közel 5-6 hónapig dolgozott a gitáron, ami egyébként teljesen működőképes is. A lenti videóban megmutatta az elkészítés folyamatát, és a végére beszúrt egy audio felvételt, amin a már elkészült hangszert hallhatjuk.

Viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy egy olyan gitáron tépik a húrokat, amit egy sárkány ihletett, de Shroom már köztük van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)