Hirdetés

Így lett Kratos Jill Valentine-ból

|

Egy lelkes rajongó nagy örömmel készít különféle render munkákat kedvenc karaktereiből, legújabb alkotásán pedig Kratos szerelését adta rá Jillre.

Hirdetés

Nem mindennap láthatunk különleges ügynököt Spárta szellemének szerepében tetszelegni, ugyanakkor nem meglepő, hogy pont Jill húzta magára a szerelést, tekintettel a Resident Evil 3 Remake hatalmas sikerére. A játékból 2 millió példány fogyott napokkal a megjelenése után, nem csoda hát, hogy Marcos épp Jillt választotta rezidens modelljének.

Hirdetés

Marcos már unatkozó titkárnőtől Jokerig tényleg a világon mindent csinált már Jillből, most pedig épp a God of War szériából ismert legendás karakter, Kratos gúnyájába bújtatta a hősnőt. A végeredmény magért beszél. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jill Valentine cosplaying Kratos 3d render by me

Marcos RC (@marcosrc_artdigital) által megosztott bejegyzés,

Valamiért egészen passzol hozzá a stílus, csak nem tudjuk megmondani, hogy miért. Akárhogy is, érdemes végiglapozni Marcos többi alkotását is, ha hozzá hasonlóan ti is rajongtok a karakterért és a digitális művészetért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)