Hirdetés

Így lovagol együtt Joel és Ellie a The Last of Us tévésorozatban

|

A Joelt és Ellie-t alakító színészeket, vagyis Pedro Pascalt és Bella Ramsey-t forgatás közben sikerült levideózni.

Hirdetés

Az egész videojátékos közösséget felrázta 2013-ban a The Last of Us első epizódja, ami rendkívül erős történetével, látványvilágával és hibátlanul működő mechanikájával rögtön minden idők egyik legjobb játékává vált. A sorozat első része azóta megjelent felújítva PlayStation 4-re és persze kijött a második rész is, egy ideje pedig már azt is tudjuk, hogy az HBO dolgozik egy élőszereplős sorozaton, amiben többnyire az eéső játék történetét dolgozzák majd fel, azonban lehetnek kreatív döntéseken alapuló eltérések.

Az HBO-féle The Last of Us széria forgatása jelenleg is zajlik, a munkálatokról pedig folyamatosan érkeznek a lesifotók, most azonban már egy rövid videót is tudunk mutatni.

Hirdetés

Az alábbi rövidke felvételen a két főszereplőt láthatjuk lóháton, ahogy épp egy vörös téglaépület árkádja alá lovagolnak be. Pedro Pascal, aki Joelt alakítja, egyértelműen kiszúrta a videót készítő hölgyet, amit onnan tudunk, hogy a felvétel végén rámutat és egy mosollyal tudatja, észrevette a másik kamerát.

Bár a videó egyértelműen Pedróról szó, a mögötte ülő Bella Ramsey is felismerhető, aki Ellie-t alakítja majd a sorozatban. A színésznő nemrég úgy nyilatkozott, hogy "ez a legnagyobb dolog, amit valaha csinált", ami egyfelől hízelgő a The Last of Us szériával kapcsolatban, másfelől tényleg egy kemény kijelentés, hiszen korábban a Trónok harcában is szerepelt, ő volt Lyanna Mormont. A George R. R. Martin regényein alapuló sorozatban egyébként nem csak ő bukkant fel, hanem maga Pedro Pascal is, aki a tragikus sorsú Oberyn Martellt alakította.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kukkolót nem csak Pascal vette észre, a videó elkészülte után nem sokkal a stáb lefedte az ablakot, hogy több szemfüles felvétel ne kerüljön ki a forgatásról.

Nagyon várjuk már a The Last of Us sorozatot, amiről például már azt is tudjuk, hogy a munkálatokban Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke is közreműködött. Neil még azt is elárulta, hogy olyan jelenetek is láthatók lesznek majd, amit ők annak idején nem hagytak benne a játékban. Izgalmasan hangzik, nem igaz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)