Hirdetés

Így néz ki a valóságban a Resident Evil Village Dimitrescu-kastélya

|

Egy román Redditező összehasonlítást készített a játékbeli és az azt inspiráló, eredeti kastélyról.

Hirdetés

Meglepő lehet, de a Resident Evil Village nem arról szól, hogy légycsapóval próbálunk elfenekelni egy nagyon magas hölgyet, sőt, a játék teljes hosszához képest viszonylag kevés időt töltünk a közelében. Amikor viszont nála vendégeskedünk, a csodálatos Dimitrescu-kastélyt járhatjuk be, ami főleg next-gen konzolokon és erős PC-ken szép a kiváló fényelés miatt.

A Capcom valamiért nem akarta ezt kimondani, de elég nyilvánvaló, hogy az eseményeknek otthont adó közép-európai országot Románia ihlette, így az sem meglepő, hogy a kastélyt inspiráló épület is ott található.

Hirdetés

A művészek nem egy az egyben másolták le a Sinaia településen fekvő, neoreneszánsz Peleș-kastélyt, de a hasonlóságokat könnyű látni az alábbi összehasonlító képeken. I. Károly román király megbízásából építették 1873 és 1914 között, jelenleg múzeumként üzemel, és a királyi család tulajdonában van.

A fejlesztők egyébként biztosan nem csak innen inspirálódtak, az egyik boss miatt viszont lehet, hogy felelniük kell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)