Hirdetés

Így nézne ki a God of War Ragnarök PS1-es játékként

|

Most éppen a Sony Santa Monica nagy sikerű újdonsága kapott egy rajongói demake-et.

Hirdetés

A PlayStation 5-re megjelenő játékok részletgazdag grafikáját látva nagyon szürreális érzés visszagondolni rá, hogy a konzolcsalád legelső darabjára még milyen alkotások jelentek meg. Többek között ezért is olyan érdekesek azok a koncepciók, amik egy modern nagyágyút képzelnek el régi játékként, legyen az az Elden Ring, a Bloodborne vagy a Resident Evil Village

A listát most a Sony legújabb slágercíme, a God of War Ragnarök bővíti, és bár a széria PlayStation 2-n indult, azért így is különleges látni, hogy miképpen nézett volna ki Kratos az első PS-konzolon.

Hirdetés

A kritikusok és általunk is az egekbe dicsért God of War Ragnarök lenyűgözően néz ki és a hangulata is remek, de vajon mindez akkor is ilyen jól működne, ha a '90-es években jelent volna meg? Ha nem a PlayStation 5 ereje hajtotta volna, hanem be kellett volna érnie a fejlesztőknek jóval szerényebb teljesítménnyel is? Ezt döntsétek el ti Jackarte videója alapján, amely a Ragnarök PS1-es demake-jét hivatott prezentálni, és a maga kezdetleges, kockásított módján ennek is megvan a varázsa. 

Most bizonyára arra gondoltok, hogy ez klassz, de sokkal izgalmasabb lenne összehasonlítani a PS1-es és PS5-ös verziókat, Jackarte szerencsére erre az igényre is gondolt, íme: 

Érdemes körülnézni a készítő csatornáján a korábi munkái között is, ugyanis olyan különlegességek akadnak ott, mint a Silent Hill Townfall demake, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom teaser Nintendo 64-en, valamint The Witcher 3: Wild Hunt átvezető PlayStation 1-re elképzelve. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)