Hirdetés

Így nézne ki Triss a Cyberpunk 2077-ben

|

A The Witcher univerzum varázslónője sci-fi kiadásban sem kevésbé szeretni való.

Hirdetés

Bár a The Witcher 3: Wild Hunt fantasy, a Cyberpunk 2077 pedig sci-fi szerepjáték, azonban az azonos fejlesztőcsapat miatt elkerülhetetlen, hogy Andrzej Sapwkoski világának karakterei a futurisztikus jövőben is felbukkanjanak (amire a fejlesztőik is rájátszanak witcheres easter eggel). 

Hirdetés

Noha a megjelenés még odébb van, egyesek már most eljátszadoztak a gondolattal, hogy a Cyberpunk 2077 részletesnek ígérkező karakterkészítőjével megalkotva miképpen mutathatnak majd Ríviai Geralt és barátai, mint például a szörnyvadász egyik szerelme, Triss Merigold. A Redditen felbukkant egy Triss x Cyberpunk című fotó, amely pontosan ezt hivatott bemutatni:

Természetesen nem a vörös varázslónő volt az első, akit cyberpunkosítottak, korábban a Fehér Farkas és Ciri is megkapták a maguk jövőbeli változatait: 

Ha november 19-én megjelenik a Cyberpunk 2077, akkor ti is ki fogtok próbálni hasonlókat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)