Hirdetés

Így néznének ki a Marvel's Avengers karakterei a filmsztárok arcaival

|

A deepfake technológia kihasználásával, most megtudhatjuk, hogy jobb lenne-e nekünk, ha Vasember fejéről Robert Downey Jr. nézne vissza ránk.

Hirdetés

Pénteken megérkezik a Marvel's Avengers, a szolgáltatás-alapú szuperhős játék (rettenetesen néz ki ez így leírva, nem?), amelyben a Marvel képregények legnagyobb hőseit irányíthatjuk. A Square Enix és a Crystal Dynamics nem az MCU színészeit használták és a játéknak semmi köze nem lesz a filmes eseményekhez, mégis sokan látnák szívesen a népszerű mozisztárokat a videojátékos Bosszúállók csapataként.

Hirdetés

Egy lelkes rajongó, BabyZone magáénak érezte a feladatot, hogy Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth és Scarlett Johansson arcát ráműtse a virtuális hősök fejére. Az eredmény nem mindenhol hibátlan, de segít vizualizálni a "mi lett volna, ha..." változatot, ami eddig csak a fejekben létezett.

A Marvel's Avengers megjelenés 2020. szeptember 4-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)