Hirdetés

Így néznének ki az Animal Crossing: New Horizons helyszínei a valóságban

|

Az Animal Crossing: New Horizons rajzfilmszerű látványvilága egészen más hangulatú lesz, ha valaki a realizmus irányába terelgeti.

Hirdetés

Az Animal Crossing: New Horizons az életünknek pont egy olyan szakaszában jelent meg, amelyikben szükségünk volt rá. Rengeteg időt töltünk bezárkózva, és ilyenkor tökéletes szabadulás a kinti világ káoszától az a zen, amit virtuális világunk rendezgetése, ápolgatása jelent. Ezért van az, hogy sokan inkább állatfejű cimboráikhoz költöznének egy elhagyatott szigetre, ha lehetne választani, nyilván ezt csak az értheti meg igazán, aki játszott a játékkal (és feltehetően azóta is játszik, hiszen nem egy könnyen letehető darab).

Hirdetés

Hogy kedvenc virtuális pihenőnk helyszínei hogyan is néznének ki ez a valóságban, azt egy 3D-s grafikákat készítő művész lemodellezte nekünk. Egészen újszerű, realisztikus megjelenítést kapnak így a New Horizons épületei:

Nook's Cranny in Real Life

Nektek hogy tetszik a hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)