Hirdetés

Így reagál rá Megan Fox, ha meghalsz a Diablo IV-ben

|

A színésznő élvezettel mondja azt, hogy már a legjobb orvos sem menthet meg.

Hirdetés

A korábbiakhoz képest igencsak megkopott a Blizzard hírneve, elég csak megnézni az Overwatch 2 csúfos esetét. A Diablo IV-gyel azonban a vállalat megvillantotta azt az oldalát, amiért sokan szerették, az új rész sok szempontból a széria legjobb része lett, így nem véletlen, hogy Diablo-lázban ég a világ (pillanatok alatt meglett az első 100-as szintű karaktere, majd az első Hardcore is). 

Óriási siker a Diablo IV, a Blizzard pedig marketinges fronton is keményen odateszi magát: a Transformers-filmek sztárja, Megan Fox is kiveszi a részét a kampányból, ő azt ígérte, hogy reagál a játékosok legdurvább elhalálozásaira. Ebbe bárki bekapcsolódhatott, aki a #DiabloDeath hastaggel ellátva megosztotta a játékbeli látványos fűbe harapását.

Hirdetés

Azóta a lenge öltözetű színésznő számos frappáns "gyászbeszédet" tartott a közösségi médiában, természetesen a népszerű streamerek sem úszták meg a dolgot. Dr. Lupo például így járt, amire az volt a reakció, hogy már a legjobb orvosok sem tudják megmenteni:

Rhykker erős és bátor volt Fox szerint, de ez sem akadályozhatta meg azt, hogy idő előtt miszlikbe aprítsák a démonok: 

Towelliee esetében belefért egy szóvicc is (towel = törölköző), miszerint kelleni is fog hozzá, hogy feltakarítsa azt a mocskot, amit hagyott maga után: 

És nálatok mi volt eddig a legdurvább Diablo IV-es halál?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)