Hirdetés

Így reagálnak a tinik a Mario Kart 64-re

|

A Mario Kart egy zseniális sorozat, ami még most is épp annyira sikeres, mint régen, de a mai tinik talán még soha nem találkoztak a Nintendo 64-es verzióval. Itt az ideje.

Hirdetés

A React youtube csatorna rendszeresen készít videót idősek és tinédzserek első találkozásáról olyan dolgokkal, amik nem ismerősek a számukra. Ezúttal ennél kicsit könyedebb a dolog, a fiatalok egy manapság is népszerű videójátékban mérték össze tudásukat, csak épp egy korábbi epizóddal. Ezúttal a Mario Kart 64 van terítéken.

Vicces látni, ahogy majdnem mindanyiuk szeme felcsillan, mikor meglátják mit próbálhatnak ki, de kicsit vakarják a fejüket, amikor a konzollal találkoznak. Főleg a Nintendo 64 kontrollere miatt. Magára a játékra mindegyikük hamar ráérez, hiszen ez a szép a Nintendo nagy múltú sorozataiban. Az alapok hasonlóak, így nem kell mindig újratanulni a dolgokat, de pont annyi újdonság van minden részben, hogy nem érzi azt az ember, hogy megint ugyan azt adták ki, csak szebb grafikával.

Nektek melyik volt az első Mario Kart játék amit kipróbáltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)