Hirdetés

Így szívatták meg a fejlesztők a kalózokat az évek során

|

Instant meghaló karakterek, részeg helikopterpilóták, ugrás előtt lelassító futár - van úgy, hogy a másolásvédelem kreatívabb, mint általában.

Hirdetés

Sokféle másolás- és piszkálásvédelmi eljárással próbálták a fejlesztők és kiadók megvédeni termékeiket a kalózoktól, de ezek rendre elhasaltak, vagy rosszabb esetben a tisztességes vásárlóknak okoztak túl sok kényelmetlenséget (mint a StarForce és SecuROM, amik hardveres problémákat is előidézhettek). Voltak viszont olyanok is, akik ellehetetlenítették a játék élvezetét azok számára, akik nem fizettek érte, aztán jót mosolyogtak, amikor a kalózok aggódva keresték a megoldást problémájukra a hivatalos fórumokon.

Persze aztán érkezett újabb crack, ami áthidalta a korábbi kényelmetlenségeket, és erre bizonyára a készítők is számítottak, de legalább játszadoztak egy kicsit ők is.

Hirdetés

Nagyjából egy éve mi is összegyűjtöttünk pár érdekes megoldást. Az egyébként is izgalmas tartalmakat gyártó The Easter Egg Hunter csatorna a napokban közzétett videója olyan megoldásokat mutat be, amik láttán sokan foghatták a fejüket értetlenül. Ez már a harmadik gyűjtés, de elé beszúrtuk az előző kettőt is, mert úgy az igazi. Nézzétek meg őket, jó móka lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)