Hirdetés

Így szól az Elden Ring zenéje 15 különböző stílusban

|

Egy youtuber több mint egy tucat módon remixelte a FromSoftware játékának főtémáját.

Hirdetés

A februárban debütált Elden Ring is hozta a FromSoftware csapatától elvárt minőséget, és habár sokszor újrahasznosított alapokra épült a játék, kifejezetten nagy sikert aratott, ahogy ezt az eladási számok is jól mutatják.

A korábbi tendenciát folytatva a japán stúdió ebbe a játékba is ügyesen megkomponált dallamokat pakolt bele, amelyek nagyon fel tudnak dobni egy-egy bossharcot. Aztán ott van persze még a játék főtémája is, ami valószínűleg szintén sokak fejében bérelt helyet hosszabb időre.

Hirdetés

Ha esetleg nem ismernétek vagy nem emlékeznétek az Elden Ring zenéjére, akkor lessétek meg az alábbi videót, mielőtt folytatnátok az olvasást.

Egészen remek muzsikáról van szó, ami a szimfonikus zenekar előadásában szépen megágyaz a játék grandiózus történetének. Az Alex Moukala Music néven tevékenykedő youtuber viszont bemutatta nekünk, mi történik akkor, ha a dallamokat más zenei stílusban prezentálják. Összesen 15 különböző verziót készített, amelyek között találunk lágy jazzt, lofi hip hopot, de még szimfonikus metált is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az meg már csak hab a tortán, hogy Moukala a ruhakollekcióját is bemutatta zenélés közben.

Nektek melyik változat jött be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)