Hirdetés

Így tiszteleg a Sea of Thieves Eddie Van Halen emléke előtt

|

Egy váratlanul szívmelengető produkciót kaptunk a Sea of Thieves hangszereinek megszólaltatásával a fejlesztőktől.

Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztőinek egy részére komoly hatással volt Van Halen munkássága, így természetesen nem hagyhatták csendben elmúlni a legenda emlékét.

Eddie Van Halen halála az egész világot megérintette, de arra azért nem számítottunk, hogy a Rare csapata majd a Jumpot fogja énekelgetni a Twitter oldalukon. Pedig pontosan ez történt, és az eredmény tényleg szívmelengető.

Hirdetés

A srácok a játékban megtalálható hangszereket használták, az énekes pedig úgy hangzik, mint akit most engedtek ki a játék egyik hajójának börtönéből. Elsőre nagyon groteszk, de magával ragadó feldolgozás született így, hallgassátok meg:

Szép lenne a fejlesztőktől, ha beépítenék ezt valahogy a játékba, bár valószínűleg a jogdíj problémák miatt ez szinte lehetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)