Hirdetés

Így vették fel a The Last of Us sorozat kattógóinak jellegzetes hangját

|

Vicces látni, ahogy teljesen belefeledkeznek munkájukba a fertőzöttek szinkronszínészei.

Hirdetés

Vitatkozhatunk arról, hogy fel tudott-e nőni a játékhoz, vagy hogy egyáltalán jó volt-e az HBO Max streamingplatformra gyártott The Last of Us adaptáció, ám dacára annak, hogy még csak március második felében járunk, korántsem biztos, hogy lesz idén még egy olyan produkció, amely legalább ennyire feltüzeli majd az internet népét. A Sárkányok háza című Trónok harca spin-offtól ugyan elmaradt, így is biztató, hogy gyakorlatilag epizódról epizódra nőtt a nézettség, ami a túlnyomórészt pozitív kritikákkal együtt világossá tette, hogy nem volt elhamarkodott döntés az HBO részéről berendelni a második évadot.

Emellett a The Last of Us bebetonozta Pedro Pascalt a védelmező apaszerepben (jól is áll neki), valamint minden bizonnyal nagyot lendített a Joel védencét, Ellie-t eljátszó, még csak 19 éves Bella Ramsey karrierjén.

Hirdetés

De nemcsak kettejükről, valamint a Marlene-t megformáló Merle Dandridge-ről, a Tess szerepét magára öltő Anna Torvról, a Tommyt életre keltő Gabriel Lunáról, a zseniális alakítást nyújtó Nick Offerman-Murray Bartlett párosról (Bill és Frank), esetleg hosszabb-rövidebb cameók erejéig felbukkanó Troy Bakerről, Ashley Johnsonról, Jeffrey Pierce-ről vagy Laura Bailey-ről érdemes megemlékezni, hanem azokról a szinkronszínészekről is, akik nélkül a sorozat legfélelmetesebb jelenetei feleannyira sem lettek volna hatásosak.

Rövid, de annál mókásabb videóban láthatjuk, hogy a rettegett clickerek (kattogók) hátborzongató hangját milyen beleéléssel csalogatja elő torkából Misty Lee és Phillips Kovats (mindketten dolgoztak korábban a Naughty Dog játékán, így megvan a kellő rutinjuk). Lee a Polygonnak elmesélte, hogy kezdetben a fejlesztőknek fogalmuk sem volt, milyen hangot adnak ki az akkor még névtelen lények, szóval bement a fülképe, és elkezdett különféle hangokkal kísérletezni, amikor pedig a kattogáshoz ért, akkor azonnal megállították, hogy pont ezt keresték.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)