Hirdetés

Ilyen a Call of Duty: Warzone gulágja Minecraftban megépítve

|

Ha meghalsz a Minecraftban, akkor ugyanúgy éledsz majd újjá, mint ahogy a CoD battle royal mókájában.

Hirdetés

Nem a legmókásabb érzés az, amikor fognak és berángatnak a gulágba a Call of Duty: Warzone-ban. Egy feszült tűzpárbaj után látni, ahogy a testedet bedobják a cellába egyszerre demoralizáló és adrenalin pumpáló élmény, főleg, amikor harcba szállsz a folytatásért. Valószínűleg erre az érzésre utazott az a Minecraft rajongó, aki úgy döntött, hogy megépíti a legendás helyet saját kockásított világában is.

Hirdetés

Leonejedi úgy állította össze a saját Survival szerverének szabályrendszerét, hogy halála esetén a megépített Gulag legyen a respawn pont. Így ha meghal a tisztelt játékos, akkor azonnal a gulágban találja magát, mintha csak egy Call of Duty: Warzone meccsből lőtték volna ki.

made the gulag in my minecraft survival world. i have put my spawnpoint in it so when i die i respawn in the gulag from r/CODWarzone

Korábban is láttunk már egyébként hasonló próbálkozást, erről videó is készült:

Az egyik Reddit felhasználó feltette a jogos kérdést:

"Nem akarlak megsérteni, mert tényleg remek munkát végeztél, de nem vagy te mazochista? Tényleg szükséged van még több gulágra az életedben?!"

A kérdés jogos, válasz egyelőre nem érkezett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)