Hirdetés

Ilyen, amikor John Marston nyomja végig livestreamben a Red Dead Redemptiont

|

Készítsétek a lovakat, mert a Red Dead Redemption főhősét életre keltő Rob Wiethoff mindenkit meghív egy különleges vágtára a western homokozóban.

Hirdetés

A Red Dead Redemption sorozat a nyílt világú játékok egyik legjobbika (12 év távlatából nézve is), amihez persze Rob Wiethoff alakítása is gazdagon hozzátesz, tökéletesen hozza az érces hangú cowboyt, pedig mégcsak nem is hivatásos szinkronszínész.

Az úriembernek összesen nyolc IMDB-n megjelölt szerepe van, abból három pedig az RDR szériához köthető. Wiethoff általában építkezéseken dolgozik, és a színészkedés számára pusztán egy nagyon menő másodállás.

Imádta John Marston szerepét, de az első Red Dead Redemptionnel a mai napig nem játszott, mondván, hogy "túl béna" benne. Nos, ezeknek a szerény időknek vége, muszáj néha saját magunkkal játszanunk, a szó nemesebbik értelmében természetesen.

Hirdetés

Dan Allen, egy gaming videókkal foglalkozó tartalomgyártó most elérte, hogy a legendás cowboy hangja kezébe vegye a kontrollert, és megpróbálja meglasszózni a lovakat: Allen és Wiethoff együtt fogják streamelni az első RDR-t, közben pedig dumálnak majd az arra járó nézőkkel.

Aki követni szeretné majd a műsort az augusztus 21-én (vagyis vasárnap) délután 4 órakor csekkoljon be Dan Allen YouTube csatornájára. Nem tudjuk, meddig nyomják és meddig jutnak a játékban, de ezt mindenképpen érdemes lesz látni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)