Hirdetés

Ilyen, amikor Ríviai Geralt kíván boldog karácsonyt

|

Egy rajongó kérésére a legendás szörnyvadász is elküldte ünnepi jókívánságait feleségének, mi pedig ellopjuk most az élményt.

Hirdetés

Vannak karakterek, akiknek a hangját a legtöbb játékos már ezer közül is felismeri, legyen szó David Hayterről (Solid Snake), Jon St. Jonról (Duke Nukem) vagy pedig Doug Cockle-ről, akinek mindenki kedvenc szarkasztikus szörnyvadászát köszönhetjük, Ríviai Geraltot.

Szerencsére ezek a szinkronszínészek imádják a karaktereket, akiket megformálnak, így gyakran előfordulhat, hogy a rajongók kedvéért mondanak el néhány nem feltétlenül karakterbeillő szöveget, már csak azért is, mert az internet korában nagyon könnyű megtalálni a közös csatornát a közönséggel.

Hirdetés

A Cameo nevű szolgáltatás lényege, hogy különböző ismert embereket kérhetünk meg arra, hogy egy kisebb (vagy nagyobb, ha nagyon híres emberről van szó) összegért cserébe felvegyenek nekünk egy egyedi üzenetet, legyen szó egy szülinapi köszöntésről vagy egy egyszerű üdvözlésről.

Ezen szolgáltatás révén történhetett meg az is, hogy a Reddit egyik felhasználója a feleségétől kapott egy karácsonyi köszöntőt, amit nem más mondott el, mint Doug Cockle, természetesen Geralt hangján és teljes karácsonyi szerelésben.

Ez ugye szintén egy személyre szabott üzenet, de úgy gondoljuk, hogy azért rajongókként mindannyian örömünket lelhetjük benne egy kicsit. Ti kitől szeretnétek karácsonyi üzenetet kapni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)