Hirdetés

Ilyen élményt ad majd a The Sims 4 Star Wars témájú kiegészítője

|

Új videó mutatja be, milyen lesz a Journey to Batuu játékmenete.

Hirdetés

Közel egy hete jelentette be az Electronic Arts a The Sims 4 következő, meglehetősen rendhagyó kiegészítőjét, melyet teljes egészében a Star Warsnak szenteltek. A Journey to Batuu-ban elküldhetjük a simjeinket a Batuu bolygóra, hogy a helyiekkel barátkozva kiderítsék, miben tér el ez a helyszín a többitől, és milyen erők hadakoznak felette. Az élményt nem a filmek ihlették, hanem a Star Wars: Galaxy's Edge kalandpark, úgyhogy nem kell majd komoly harcokra vagy az univerzum egészét jelentős mértékben bővítő sztorira számítani.

Hirdetés

Azért találkozni fogunk Rey-jel és Kylo Rennel, valamint az Ellenállás és az Első Rend katonáival, sőt, eldönthetjük, melyik oldalt támogatjuk. Küldetéseket teljesíthetünk, hogy növeljük reputációnkat, kincseket, felszereléseket, öltözékeket oldhatunk fel, és persze fénykardot alkothatunk, droid társat fogadhatunk magunk mellé, repkedhetünk hajókkal, vagy épp megpróbálhatunk meghódítani egy rohamosztagost. A megszerzett tartalmak egy részét a simek otthonában is használhatjuk. Így néz ki mindez a gyakorlatban:

A Journey to Batuu szeptember 8-án jelenik meg PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)