Hirdetés

Ilyen jelenet is lehetett volna Alicia Vikander következő Tomb Raider filmjében

|

Az MGM elvesztette a jogokat, így lehet, hogy már sosem láthatjuk leforgatva.

Hirdetés

Bár megosztó volt a 2018-as, Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider film, azonban volt benne potenciál, és a befejezésből egyértelműnek tűnt, hogy az alkotók készen állnak a folytatásra. Csakhogy a munkálatokat többek között az MGM felvásárlása és a koronavírus-járvány is hátráltatta, a helyzet pedig egészen odáig fajult, hogy négy évvel az első rész bemutatása után még mindig nem álltak neki a forgatásnak.

Júliusban a színésznő elmondta, hogy ez nem rajta múlik, majd nem sokkal később kiderült, hogy valójában kin múlott: az MGM ugyanis elvesztette a Tomb Raider filmjogokat, így nemcsak hogy nem csinálnak új filmet, de Vikander sem lesz többé Lara Croft

Hirdetés

Mint az az el nem készült folytatások esetében lenni szokott, kiszivárgott egy-két látványterv, pontosabban szólva néhány storyboard. Ezeken egy olyan jelenetet láthatunk, amihez hasonló volt már az Angelina Jolie-val készült első Tomb Raider filmben is: a Croft-kastélyt álarcos behatolók támadják meg egy viharos éjszakán. Az alkotásokat a készítő, Jake Lunt Davies művész osztotta meg, aki későbbi tweetekben elárulta, hogy több képkockájuk is van a meghiúsult második részből, de ennél többet nem tudnak megosztani. Az alábbiakat viszont megnézhetitek: 

Hogy mi lesz a filmes Lara Croft sorsa, azt egyelőre nem tudni, de Edgar Wright például nagyon szeretné Aubrey Plázát a szerepben látni - olyannyira, hogy már gratulált is neki azelőtt, hogy hivatalosan castingolták volna. Ti kit látnátok szívesen a karakter bőrében?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)