Hirdetés

Ilyen lehetne a God of War kissráca felnőttként

|

Atreus gyerekkori kalandjai egy kemény, harcedzett férfit csináltak belőle, legalábbis Sam Yang szerint.

Hirdetés

Sajnos a 2018-as God of Warban nem volt alkalmunk felnőttként látni Kratos fiát, de ez a folytatásban változhat. Szinte biztosan lesz második része a rebootnak, és könnyen lehet, hogy abban már felnőtt harcosként ismerhetjük majd meg Atreust. Ha így lesz, akkor mi teljesen rendben lennénk Sam Yang elképzelésével.

Hirdetés

A művész úgy döntött, hogy megalkotja Atreus felnőtt változatát, aki itt már túlnőtt apján, és egy meglehetősen menő arctetoválást kapott.

Aterus képességei miatt gyökeresen más harcélményt kapnánk Kratoséhoz képest, így ez nagyot frissítene a szérián, de egyelőre azzal is megelégszünk, ha ott veszi fel a fonalat a következő játék, ahol az első "stáblista utáni" jelenete véget ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)