Hirdetés

Ilyen lehetne egy LEGO God of War játék - te is kipróbálhatod a demót

|

Nem biztos, hogy LEGO Kratos az, akire sokan vágynak, de egy lelkes rajongó megmutatja, hogy működhetne a két franchise vegyítése.

Hirdetés

Nem tudhatjuk még, hogy a kiváló és ennek megfelelően kellően sikeres LEGO Star Wars: The Skywalker Saga után mit tervez a TT Games, de a lehetőségek száma végtelen, filmes és más játékos franchise-ok is várnak legósításra. Valószínű, hogy nem a PlayStationnel fognak tárgyalásokat folytatni, még annak ellenére sem, hogy Hosszúnyakkal díszíthetjük a szobánkat.

Egy ThrillDaWill nevű illető eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne egy LEGO God of War. Ő volt az, akit a Fallout is megihletett, már akkor is kiváló munkát végzett.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi videóban is látható, Kratos mellett Atreus is szerepel a játékban, illetve fura pajzsos vikingnek támadnak hőseinkre, akik hol havas tájakon, hol egy textúrázatlan térben kalandoznak. ThrillDaWill megoldotta a fejszedobást, valamint az F megnyomására Kratos annyiszor kiáltja, hogy BOY, ahányszor csak kérjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A projekt a Unity segítségével készült, a fejlesztésből is mutat jeleneteket a felvétel. Aki kipróbálná, innen letöltheti a "játékot"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)