Hirdetés

Ilyen lenne CJ a GTA: San Andreasból, mint a God of War Kratosa

|

A modderek számára nincs lehetetlen, egyikőjük pedig a közösség véleményét kéri.

Hirdetés

Ahogy megérkezik egy játék PC-re, a modderek azonnal rávetik magukat, hogy színesebbé tegyék azt, vagy éppen javítsanak, fejlesszenek, bővítsenek rajta. Nem úszhatta meg ezt az eredetileg 2018-ban, PlayStation 4-re megjelent God of War PC-s verziója sem, amely 2022. január 14-én jelent meg, és a kreatív rajongók máris lecsaptak rá. Mindösszesen két nap telt el az első alkotások megérkezéséig, amik nem nyúltak bele mélyen a játékba, csupán Kratos modelljét szabták át. 

Persze nem mindenki ugrik bele azonnal a PC-s God of War modolásába, akad olyan is, aki kikéri a közösség véleményét. Így tett Twitteren egy bizonyos Marcos RC is, aki a kultikus Grand Theft Auto: San Andreas főhősét, CJ-t képzelte el a God of War főszereplőjeként.

Hirdetés

Bár az általa megosztott két fotó alapján úgy tűnik, mintha ez már egy kész mod lenne, valójában Marcos RC megerősítette, hogy szerkesztett képekről van szó, igényfelmérésként tette közzé őket, a felvezető szövegben érdeklődve róla, hogy ki örülne az ötlet megvalósításának. 

Rengetegen szeretik mindkét franchise-t, ráadásul mindkettő címnek van aktualitása (a God of Warnak a PC-s port miatt, a GTA: San Andreasnak pedig a jól sikerült remaster kapcsán), szóval nem meglepő, hogy a visszajelzések pozitívak voltak. Ti szeretnétek, ha megvalósulna a Kratos-CJ mod?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)