Hirdetés

Ilyen lenne egy Call of Duty, ha az '56-os forradalmat dolgozná fel

|

A Palóc Videotéka tehetséges videósai ezúttal az Activision legendás lövöldéjét valósították meg magyar díszletek között.

Hirdetés

A Palóc Videotéka nevű YouTube-csatorna már rengeteg fantasztikus rajongói kisfilmet szállított nekünk, melyek egyaránt kapcsolódnak a gaminghez és e lángoktól ölelt kis ország történelméhez, mindennapjaihoz. Legutóbb egy Need for Speed "gameplayjel" örvendeztettek meg minket, most azonban még komolyabb fába vágták a fejszéjüket. Elképzelték, hogy milyen lenne, ha az Activision következő FPS-e az '56-os forradalom díszletei között játszódna: így született meg a Call of Duty - 1956.

Hirdetés

A XX. század nagy magyar forradalma már több videós csapatot is megihletett, emlékezhetünk a szintén ekkor játszódó Assassin's Creed "előzetesre" is. Most majdnem 17 percen keresztül követhetjük figyelemmel, hogy miként alakulnak az események a magyar témájú CoD-ban, hiszen az alkotók kifejezetten igényes kisfilmet raktak össze. A kameramozgás, a párbeszédek és a küldetések is egy az egyben az FPS klasszikust idézik, mi pedig nem tudunk betelni vele.

Kis érdekesség, hogy a szemfülesebb nézők, még a Szertár nevű ismeretterjesztő csatornát készítő Zsíros László Róbertet is felfedezhetik a videóban. Nem is szeretnénk többet elárulni, mindenkinek érdemes megnézni a srácok kisfilmjét:

Ti még melyik videojáték-franchise-ban tudnátok elképzelni magyar történelmi eseményeket, helyszíneket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)