Hirdetés

Ilyen lenne, ha laggolna az élet

|

Az egyik legidegesítőbb dolog a videojátékokban a lag. De mi lenne, ha az életünk is laggolna? Borzalmas és vicces.

Hirdetés

A tegnapi DayZ livestreamben volt szerencsénk első kézből tapasztalni, hogy mennyire idegesítő is, ha a szerver nem működik megfelelően.

A való életben persze ez még idegesítőbb lehet és erre igyekszik rámutatni az umeaenergi a következő reklámjukkal. A videóban azt igyekeznek demonstrálni, hogy mennyire rossz lenne az, ha a lag a mindennapi életünk szerves része lenne. Ehhez az Oculus RIftet és a Raspery PI-t használják. Az eredmény zseniális.

Erre persze már korábban is voltak próbálkozások, de ez a cég volt az első, ami a hipergyors internetszolgáltatását hirdette vele. Le a kalappal, ilyen embereket követelünk az összes mosóporreklám mögé is. 

Melyik játékban a legidegesítőbb a lag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)