Hirdetés

Mario, ezért vigyázz a gombával!

|

Már amúgy is van pár fura dolog a Mario játékokban, mi lesz akkor, ha még be is gombázol mellé?

Hirdetés

Mostanában nagyon jól megy a biznisz Mushroom Kingdom-ban, hiszen a méltán híres vízvezetékszerelő mostanában több elég komoly játékkal is piacra kerül, amivel nem csak a hírnevét öregbíti tovább, de a Nintendo Wii U konzoljának is ad egy jókora lendületet a kezdeti nehézségek után.

Na de a jó öreg Mario a mai modern, minden áron realisztikus játékok közé a jelenlegi feltételek mellett nem nagyon passzol bele. Hogyan lehetne egy kicsit hitelesebbé tenni a kalandjait és rávenni, hogy a jelenleg trendi játékok morcos katonáihoz hasonlóan ő is engedelmeskedjen a fizika törvényeinek?

Pete Holmes már egy ideje feszegeti ezt a kérdést a YouTube csatornáján: kiderült, hogy a valóságban nem lehet csakúgy telibefejelni egy betontömböt, nem lehet örökké úszni a víz alatt és az is, hogy a dinoszauruszok nem valók háziállatnak. Na de legalább a drogok még mindig szuperképesseket adnak, igaz? Holmes legújabb videójának célpontja a mágikus gomba, ami ezúttal nem nagyra növeszti bajszos hősünket, hanem egy istentelen tripre küldi.

A drog rossz, értem? Ne szedjetek drogot, mert az rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)