Hirdetés

Ilyen lenne Kratos és Master Chief nagy harca

|

Egy korszakos vita kerülhet végre lezárásra egy lelkes alkotónak köszönhetően.

Hirdetés

Mondanám, hogy szép emlékeket idéznek benne a Flash vs. Superman viták, de amikor az adott hobbival kapcsolatos subreddit naponta ugrasztja össze a geek kultúra legnépszerűbb karaktereit, akkor a múltidézés kicsit értelmét veszti.

Így van ez a Kratos vs. Master Chief témában is, amire viszont most egy modder tett pontot. A Marcos RC alkotta modellcsere megoldásnak köszönhetően meg is van a győztesünk.

Hirdetés

Marcos alkotása lecseréli a The Stranger modelljét Master Chiefére, ami egyrészt azt jelenti, hogy a kedvenc Spartan katonánk lőfegyverek nélkül harcol, másrészt mivel a játékos irányítja Kratost így nyilván ő fog nyerni. Ettől persze nem lett kevésbé menő a jelenet.

A modderek nagy élvezettel piszkálgatják a God of War PC-s verzióját, és egyelőre úgy fest jó sokáig be kell érniük ezzel a résszel. Már csak amiatt is, mert a történetet folytató God of War Ragnarok megjelenési dátumát továbbra sem hozták nyilvánosságra. Emellett pedig nagy kérdés, hogy mennyit akar várni a Sony egy esetleges PC-s porttal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)