Hirdetés

Ilyenek lehetnek a játékok erdői az Unreal Engine 5-tel

|

Fejhallgatót fel, a túracipő maradhat a szekrényben: egy új Unreal Engine 5-ös demó bemutatja, milyen lehet egy gyönyörű virtuális erdő.

Hirdetés

Az még odébb van, hogy több millió dolláros költségvetésű AAA-játékokban is megcsodálhassuk a hivatalosan csak áprilisban megjelent Unreal Engine 5 képességeit, a fejlesztői közösség viszont addig is sorban szállítja nekünk a látványosabbnál látványosabb videókat, legyen szó a Titanic elsüllyedéséről, a GTA III városának felújításáról vagy egy hiperrealisztikus japán vasútállomásról.

Ezúttal a német MAWI United GmbH lepte meg a világot egy lélegzetelállító erdei sétával, ami terápiás programnak sem utolsó, persze csak ha nem áll módodban tényleg kiruccanni a természetbe.

Hirdetés

A készítők korábban olyan ügyfeleknek dolgoztak, mint a Lucasfilm, a Ubisoft vagy az Epic Games, így nem zöldfülűek a szakmában, ami persze már az alábbi képsorok alapján is egyértelmű. A megnyugtató madárcsiripeléssel életre keltett erdőt teljes mértékben procedurálisan generálták, a látványt pedig a Lumen megvilágítás és a Nanite-technológia fokozza, amelyekről ebben a cikkünkben meséltünk részletesen.

Ha nem elégszel meg YouTube-bal, erről a Google Drive-linkről  a saját gépedre is letöltheted a demót, a fejlesztők pedig 170 dollárért meg is vásárolhatják az erdei biomot a MAWI weboldalán. A csapat emellett két további verziót is megosztott, így akár őszi színekben és hótaposóban is tehetünk egy kört a fák között.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)