Hirdetés

Ilyenek lennének kedvenc játékaink a 80-as évek képregényeiként

|

Mások mellett a God of War, az Uncharted és a Ghost of Tsushima is retró képregényes köntösben tündököl.

Hirdetés

A művész Mark Scicluna korábban a Rockstar Games vezető illusztrátoraként dolgozott, ahol olyan játékokon hagyta rajta a keze nyomát, mint a Red Dead Redemption 2, a Grand Theft Auto Online, az L.A. Noire Remastered és a Bully Anniversary Edition.   

Szabadidejében azonban különleges hobbinak hódol: modern játékokat és filmeket képzel el a régi idők képregényeiként, lenyűgöző művekkel örvendeztetve meg az internet népét.

Az alábbi galériában egyebek mellett a The Last of Us, a God of War, a Carsh Bandicoot és az Uncharted képregényes feldolgozásaiban gyönyörködhetünk, a rajzokat elnézve pedig szinte érezzük az ujjaink közt az enyhén foszladozó, sosemvolt oldalakat.

Hirdetés

A válogatásba egy Joker-képregény is bekerült, a 2019-es film ikonikus lépcsős jelenetét gondolva újra.

Nehéz lenne egyetlen borítót kiemelni, hiszen mindegyik elképesztően autentikusnak hat, a laikus szemlélő valószínűleg simán elhinné, hogy ősöreg, bedigitalizált képregényeket lát, amin persze a gondosan elhelyezett gyűrődések és kopásnyomok is sokat segítenek.

Ha jobban elmerülnél Scicluna munkásságában, leginkább a gyakran frissülő Instagramját ajánljuk, de saját weblapja is van, a képregényborítókat pedig fizikai poszterként is árusítja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)