Hirdetés

Íme a Netflix élőszereplős Resident Evil sorozatának szereplőgárdája

|

A John Wick széria egyik színésze kapta meg Albert Wesker szerepét.

Hirdetés

Jelenleg három Resident Evil produkciót is várhatnak a rajongók. Egyrészt jön egy mozikba szánt film, másrészt a Netflix is készül két projekttel: egy animációs és egy élőszereplős sorozattal. Az animációs magyarul A kaptár: Végtelen sötétség néven fut majd, az élőszereplősről viszont mostanáig lényegében semmit sem tudtunk azon kívül, hogy formálódik a háttérben. 

Hirdetés

A Netflix Geeked Week részeként azonban egy rövid kis szeletet kapott magának a live-action Resident Evil széria is, amellyel kapcsolatban két dolgot erősítettek meg. Az egyik a szereplőgárda: Albert Weskert Lance Reddick (John Wick, Az elnök végveszélyben, Castlevania) fogja életre kelteni, a többiek karakterét viszont még nem fedték fel. Reddicken kívül a stábban van Ella Balinska (Charlie angyalai), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (No Good Nick), Adeline Rudolph (Sabrina hátborzongató kalandjai, Riverdale) és Paola Núñez (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk) is. 

A másik, amit felfedtek, az egy rövid ízelítő a sztoriból: a sorozat közel három évtizeddel a T-vírus felfedezése után játszódik, amikor egy járvány feltárja az Umbrella Corporation sötét titkait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)