Hirdetés

Íme a The Legend of Zelda: Breath of the Wild teljes játéktere Minecraftban felépítve

|

Hyrule kissé szögletesebb, mint ahogy az emlékeinkben él, de ettől nem kevésbé lenyűgöző.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Nintendo Switch limitált képességeinek ellenére is remekül festett. Persze az élményhez rengeteget hozzáadott az is, hogy az egyedi pályát élmény volt felfedezni, hiszen a fejlesztők minden szegletben elrejtettek valami titkot számunkra. Most valaki a teljes pályát lemodellezte Minecrafton belül, az eredmény pedig legalább olyan lélegzetelállító, mint az eredeti játékban.

Hirdetés

A Crockette22 nevű felhasználónak köszönhetjük, hogy minecraftosított formában is felfedezhetjük Hyrule-t. Az elkészült mű tényleg lenyűgöző, melyet magatok is megcsodálhattok a Planetminecraft oldalán, ahol a Breath of the Wild néhány ikonikus helyszínének újragondolt változatát láthatjátok.

Ugyaninnen le is tölthető a térkép, ráadásul az alkotó arra is gondolt, hogy Java és Bedrock kiadásban is elkészítse, tehát Nintendo Switchen is játszató. Crockette22 ugyan a játék épületeit nem modellezte le, de pusztán a domborzat elkészítéséért hatalmas dicséret jár neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)