Hirdetés

Íme a WitcherCon hivatalos programja, Henry Cavill is jelen lesz

|

A tervek szerint nem egy, hanem két streamet is kapnak majd a The Witcher-rajongók júliusban.

Hirdetés

Még úgy is izgalmas eseménynek ígérkezik a CD Projekt Red és a Netflix által megrendezésre kerülő WitcherCon, hogy vadonatúj játék bejelentésére elvileg nem kerül majd sor. A buli bejelentése óta egy ideig leginkább csak találgatni lehetett, hogy mi mindennel készülnek a szervezők a rajongóknak, illetve, hogy milyen vendégeket láthatunk majd a képernyőn, de végre megérkezett a hivatalos program, aminek hála jóval okosabbak lettünk.

Hirdetés

A WitcherCon a jelek szerint két streamből fog állni, így július 9-én és 10-én sem maradunk újdonságok nélkül, ráadásul mindkét adásnak lesznek exkluzív elemei. Ahogy az az alábbi Twitter-bejegyzésben látható képekből kiderült, mindkét nap szó esik majd a Vaják sorozat második szezonjáról, de középpontba kerül még a Gwent kártyajáték, és lesznek egyéb érdekességek is.

A program alapján tiszteletét teszi majd az eseményen a Netflix sorozatának showrunnere és több főszereplője is, a Geraltot alakító Henry Cavillt pedig még egy beszélgetésben is láthatjuk majd. Na és persze a CD Projekt Red munkatársai sem maradnak ki a jóból.

Az első adásra tehát július 9-én, magyar idő szerint este 7 órakor kerül sor, a másodikra pedig július 10-én, hajnali 3-kor. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak az egyes programpontokat illetően, feltétlenül keressétek fel a WitcherCon hivatalos oldalát!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti nézitek majd valamelyik streamet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)