Hirdetés

Íme az egyik leggyorsabb eSport játékos

|

Egy WCS Korea selejtezőén készült felvételen láthatjuk, ahogy az egyik leggyorsabb StarCraft II játékos szórja az APM-et.

Hirdetés

Egy meglehetősen érdekes felvétel került elő a WCS Korea Qualifier-ről, amit Khaldor készített. Losira egy veterán StarCraft II játékos, és úgy tűnik, hogy az évek során nem csak a nyereménypénzt számolgatta. Ő az egyik leggyorsabb eSport játékos a világon.

Most láthatjátok az urat munka közben. Egész közelről lehetünk tanúi annak, ahogy a versenyző menedzseli egységeit, gondoskodik a termelésről, bányászatról, és meglehetős gyorsasággal küzd ellenfelével. Az APM (action per minute) valószínűleg nagyon magasan állhat (olyan 400 körül), és ha egy része felesleges is, azért tagadhatatlanul jól néz ki.

Vagy ez már túlzás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)