Hirdetés

Hivatalos: Kevin Hart lesz a Borderlands film egyik főszereplője

|

Sokan arra gondoltak, hogy ha a Borderlands filmhez tényleg köze lesz Kevin Hartnak, akkor valószínűleg Claptrap szinkronhangjaként csatlakozhat a stábhoz, de egyáltalán nem ez a helyzet.

Hirdetés

Emlékeztek még Rolandra az első két Borderlands játékból, és persze a Borderlands: The Pre-Sequelből? Nos, az ő szerepét kapta meg a népszerű komikus, Kevin Hart a készülő Borderlands filmben. 

Mindez nem jelent nagy meglepetést azok után, hogy már január elején érkeztek a castinggal kapcsolatban kósza pletykák, most viszont immár a hivatalos megerősítést is megkaptuk, tehát kőbe lett vésve a döntés. Az a döntés, ami elég fura, hiszen minden tiszteletünk mellett Hart egy remek nevettető ugyan, de nem épp ő jut eszünkbe a hivatásos katonából zsoldossá vált Roland kapcsán.

Hirdetés

A Borderlands moziban tehát minimum küllemét tekintve át fogják gyúrni a karaktert. Kíváncsian várjuk, Kevin Hart mire lesz majd képes ebben a szerepben. Magát a filmet Eli Roth fogja rendezni, vezető producerként pedig a Gearbox alapítója, Randy Pitchford is kiveszi részét a munkából. Az írásért Craig Mazin felel, neki korábban a Csernobil tévésorozatot köszönhettük például, de ő dolgozik az HBO The Last of Us szériáján is.

A hivatalos bejelentéssel párhuzamosan még Roth is azt nyilatkozta, hogy Hartnak ezúttal egy olyan oldalát kell megmutatnia, amit korábban még nem láttunk tőle, a rendező már csak ezért is nagyon izgatott a közös munkát illetően.

Azt egyébként már jó ideje tudjuk, hogy Lilith szerepe Cate Blanchettnek jutott, egyelőre ő és Hart tűnik biztos főszereplőnek a Borderlands filmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)