Hirdetés

Valakire nagyon emlékeztet Amerika Kapitány az Avengers: Infinity War poszterén

|

Miután bemutatták az Infinity War poszterét, sok játékos meglepődve tapasztalta, hogy Chris Evans karaktere nagyon hasonlít egy régóta futó videojátékszéria főszereplőjére.

Hirdetés

A Comic-Con keretében megkaptuk a készülő Bosszúállók film, az Infinity War trailerét és poszterét is. Az előbbiről készített rajongói felvételeket azóta leszedték, de a poszter még így is tartogatott meglepetéseket, azoknak meg pláne, akik jártasak a videojátékok világában is.

A poszter magába foglal mindenkit, akiknek valamilyen fontosabb szerepe lesz az eljövendő Marvel filmben. Páran ráncfelvarráson estek át, megváltozott az öltözékük vagy a hajkoronájuk. A Chris Evans által alakított Amerika Kapitány dús szakállat növesztett, ezért - és a kissé mogorva tekintetnek köszönhetően - sokan arra jutottak, hogy ő bizony a legendás Snake, a Metal Gear széria egyik főszereplője. 

Nem is kellett több a Bosslogic néven futó művésznek, aki úgy gondolta elkészíti Amerika Kapitány Snake-esített verzióját. Elnézve az alkotást, akár egy készülő Metal Gear film promóanyaga is lehetne, amit mi a kevésbé sikerült játékadaptációk ellenére is szívesen megnéznénk.

Hogy tetszene egy MGS film Chirs Evans főszereplésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)