Hirdetés

Ingyen bejárhatjuk régi sikerjátékok helyszíneit

|

Szeretnéd átvizsgálni a Half-Life 2 vagy a Grand Theft Auto III ikonikus pályáit? Egy kattintás az egész.

Hirdetés

Komoly vállalkozás megörökíteni kedvenc játékaink helyszíneit, de a NoClip.website létrehozója megoldotta a feladatot, tényleg összeszedte egy weboldalra tucatnyi videojáték pályáit, és bár a kínálatban a Nintendo klasszikusai dominálnak, vannak ott azért PC-s örökzöldek is, amelyeket keresztül és kasul bejárhatunk.

A dolog úgy működik, hogy a weboldal megnyitásakor kapunk egy listát, ahol kikereshetjük az általunk érdekesnek gondolt címet, és annak egy-egy pályáját. Ekkor az oldal betölti a helyszínt, mi pedig szabadon felfedezhetjük azt az egerünk és billentyűzetünk segítségével.

Hirdetés

A pályákon nincsenek tárgyak vagy interakcióhoz használható elemek, így csak a puszta geometriát kapjuk textúra borítással. Ettől függetlenül persze gyönyörködhetünk például a GTA III Liberty Cityjének napnyugtájában és napkeltéjében.

A lajstromban olyan neveknek jutott hely, mint a Half-Life 2, a Portal, vagy a GTA: San Andreas a Nintendo klasszikusai (The Legend of Zelda: Ocarina of Time vagy a Super Smash Bros. Melee) mellett. Már így is tisztességes a felhozatal, de reméljük, hogy az alkotó a jövőben még kiegészíti további emlékezetes alkotásokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)