Hirdetés

7 nap ingyen Xbox Game Pass jár egy energiaitalhoz

|

Az Xbox ezzel ünnepli a Gears 5 megjelenését, ami ez első perctől kezdve része az Xbox Game Pass kínálatának.

Hirdetés

A Gears of War széria ötödik része kifejezetten jól sikerült, amire szükség is volt a vegyes fogadtatású előző rész után. Az elképesztő látványon és a korrekt sztorin kívül érkezett jó pár új  multis játékmód is, ha pedig egy éjszakába nyúló parti után nehezen tartjuk nyitva a szemünket, akkor bizony jólesik egy kávé vagy egy energiaital, amivel egy kis lökést adhatunk letompult agyunknak. A Rockstar Energy Drink most spéci Gears 5-ös kiadású dobozokat dobott piacra, amik király kinézetük mellett még 7 napnyi Xbox Game Passt is tartalmaznak.

Hirdetés

Ha ti is azok közé tartoztok, akik a különlegesebb kiadású dobozokat a szekrényetek tetején őrzitek trófeaként, akkor ezek a limitál kiadású energiaitalok minden bizonnyal megmozgatják majd a fantáziátokat. Az illusztrációt a Luke Priest készítette, aki korábban dolgozott a Marvelnek, a Lucasfilmnek, sőt még a Metallicának is, ez a tapasztalat pedig meg is látszik a dobozok egyedei dizájnján. 

Sajnos a Rockstar energiaital itthon igen ritka madárnak számít, tehát ha szeretnétek néhány ilyet, akkor nagy valószínűséggel a tengerentúlról lesztek kénytelenek zsákmányolni valahogyan. Ha esetleg olyan helyen tartózkodtok, ahol megoldható az energiaital beszerzése, akkor érdemes venni párat, hiszen a menő dizájn mellé egy hétnyi ingyen játék is garantált a Game Pass jóvoltából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)