Hirdetés

Meglepetés ajándék vezeti fel a Marvel's Spider-Man 2-t, és nem ez az egyetlen jó hír

|

A játék megjelenéséről még mindig nem tudunk pontos infókat, de legalább lesz mit olvasnunk addig is, amíg arra várunk.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2-t az Insomniac Games 2021-ben jelentette be, de az akkor levetített teaser után semmi többet nem árultak el a játékról. A stúdió azóta teljes csendben, de szorgosan dolgozik az előző generáció legjobb szuperhősös játékának folytatásán.

Az információ hiányában azért kezd már kicsit türelmetlenné válni a Pókember-rajongó énünk, de talán a hamarosan érkező képregény majd segít a helyzeten. Jön ugyanis egy Marvel's Spider-Man 2 füzet, ami felvezeti a játék sztoriját.

Hirdetés

Az előzménytörténet a Free Comic Book Day ünnepség részeként jelenik meg, ami egyébként az ipar 20 éves hagyománya. Ezen a napon kiosztanak egy rakat ingyen képregényt, és mostanra a kiadók már készülnek is erre a különleges, Free Comic Book Day füzeteikkel. Ezúttal a Marvel's Spider-Man 2 #1 lesz a Marvel egyik indulója.

A sztoriért Christos Gage felelt, míg a rajzokat Ig Guara vetette papírra. A panelek során láthatjuk majd, ahogy Miles, Peter és Mary Jane igyekeznek megküzdeni kettős életük nehézségeivel, miközben egy új szupergonosz, The Hood bukkan fel mágikus erőit villogtatva.

Nem kell tartania attól senkinek, hogy amennyiben lemarad a képregényről, úgy nem fogja érteni a sztorit majd, de kellemes betekintésnek ígérkezik a csapat életébe, elvégre a Miles Morales kiegészítő óta nem láttuk a srácokat akcióban. A Free Comic Book Day füzet május 6-án érkezik majd, de digitális formában is olvasható lesz valamikor a jövőben, a Marvel Unlimited alkalmazáson keresztül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel párhuzamosan az Insomniac bejelentette, hogy a PlayStation Store-ban még a hónap vége előtt külön is elérhető lesz a Marvel's Spider-Man Remastered PS5-re 50 dollárért, eddig ugye csak a Miles Morales spin-offal egybecsomagolva lehetett megvásárolni. Azok, akik a PS4-es verziót birtokolják 10 dollár befizetése után frissíthetnek az új, ráncfelvarrott változatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)