Hirdetés

Ingyenes mobilalkalmazással készül a TheVR, melyben minden tartalmuk könnyedén elérhető lesz

|

Teljes mértékben ingyenes, reklámoktól mentes applikáción gyűjti össze taralmait a TheVR csapata.

Hirdetés

Csak YouTube-on összesen már hat csatornát kezel a TheVR, és ezen felül még ott van ugyebár a Twitch-oldal, illetve a srácok twitteres, instagramos saját profiljai is. Ennyi közösségi médiás felület között nem nehéz elveszni egy átlagos rajongónak, éppen ezért a közeljövőben egy hazai fronton még talán formabontónak is mondható megoldással rukkolnak elő a TheVR tagjai. Készül ugyanis a saját mobiltelefonos applikációjuk. Hasonló alkalmazásokat általában csak a legnagyobb magazinok szoktak használni, tartalomgyártóknál nem igen hallani ilyenről.

Pedig egyáltalán nem ördögtől való az ötlet, hiszen a különböző platformok például rendszeresen meg szokták tréfálni a felhasználókat azzal, hogy elfelejtenek értestéseket küldeni a friss tartalmakról. Az ígéretek szerint a TheVR appjában ilyen nem lesz, ráadásul mindezért egyetlen fillért sem kell fizetni, sőt reklámok sem borzolják majd a kedélyeket.

Hirdetés

Az alkalmazás összegyűjti az összes videós tartalmat, könnyen elérhető lesz a teljes stream-menetrend (beállítható értesítés is az egyes adásokhoz kapcsolódóan), elérhető benne a shop, tovább egy hírfolyam is, amiben ömlesztve megtalálhatóak a TheVR tagjainak Twitch és Instagram bejegyzései, illetve a rendszerüzenetek és a friss videókat (kivéve a VOD-csatorna videóit). Utóbbi azoknak lesz nagyon hasznos, akik nem szeretnének mondjuk Twitterre vagy Instagramra regisztrálni, nem érdekli őket a platform, de a srácok posztjaira kíváncsi. 

Mindezeken felül az appban lesz egy "Inventory" fül is, ahol különböző ajándékokat lehet bezsákolni, nyereményjátékokban is itt lehet részt  venni. A TheVR appról a tegnapi Happy Hour podcast végén meséltek a srácok, ehhez a 42. perc környékére kell tekernetek az alábbi videóban.

A natív alkalmazást egy debreceni app- és webfejlesztő csapat, a CodeYard készíti, az ő vezetőjük kereste meg az app ötletével a TheVR-t. Az egész fejlesztés nyomonkövethető lesz Twitchen, az első adás rögtön ma délután érkezik a CodeYard csatornáján, 15 órakor. Ebben elsősorban a dizájnról esik majd szó.

Az ingyenes TheVR alkalmazás a tervek szerint Androidra és iOS-re is meg fog jelenni. És mielőtt felmerülne a kérdés: nem lesz semmiféle NFT ráhúzva a dologra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)