Hirdetés

Ingyenes színezővel ünnepel a Tomb Raider, töltsd le te is!

|

Itt a nagy alkalom, ha Lara Croft szerinted csak hupililában ütne igazán nagyot.

Hirdetés

Szép kerek esztendő ez a Tomb Raider történetében, hiszen októberben lesz a 25. évfordulója, hogy a lőfegyverektől sem idegenkedő archeológusnő először lépett a világ elé, méghozzá a Sega Saturnon.

A széria legutóbbi darabja, a Shadow of the Tomb Raider nemrég kapott egy finoman szólva is csalódást keltő xboxos frissítést, most viszont egy sokkal különlegesebb meglepetés futott be, melynek platformtól függetlenül örülhetnek a rajongók.

Hirdetés

A franchise Twitter-csatornáján ugyanis bejelentettek egy ingyenes letölthető színezőt, amely a Tomb Raider mellett a kifestőkönyvek augusztus másodikán esedékes világnapja előtt is tiszteleg. A kollekció 15 oldalból áll, s a posztban szereplő linken, vagy ide kattintva bárki behúzhatja a Square Enix weboldaláról.

A színezésre váró rajzokat egy szabadúszó művésznek, a valenciai Virginia Berrocalnak köszönhetjük, aki nem csak él-hal a geek témákért, de alkotásait elnézve tehetségben sem szenved hiányt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A felnőtteknek szóló kifestőkönyvek egyébként még a hatvanas években élték első virágkorukat, majd az utóbbi évtizedben ismét fellendült a népszerűségük, elsősorban stresszoldó terápiás eszközként, ami arra is remek alkalmat nyújt, hogy az ember elszakadjon a technológiától.

Az utóbbihoz mondjuk talán nem a Tomb Raider a legszerencsésebb témaválasztás, de ki tudja, egy próbát azért megér a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)