Hirdetés

Interaktív térkép készült a Cyberpunk 2077-hez

|

Ennél jobb eszközt nem találsz, ha esetleg nem tudnád, merre vedd az irányt Night City városának útvesztőiben.

Hirdetés

Igen, a Cyberpunk 2077 hibákkal tele jelent meg, és igen, a CD Projekt Red meglehetősen suta kommunikációja sem segített. Mindezeken felülemelkedve azonban, a játék maga remek, és a kiadó továbbra is segíti a játékosokat, hogy a lehető legjobban érzzék magukat az általuk kreált világban. Ehhez most egy nagyon hasznos, már-már Google Maps részletességű interaktív térkép is készült.

A hivatalos kézikönyveket készítő Piggyback Guides állt elő a térképpel, mely egy digitális kiegészítő a külön megvásárolható Cyberpunk 2077 Guide-jukhoz, ami egyébként a játék Collectors Editionjéhez is járt.

Ahogy a kézikönyv, úgy a térkép is a CD Projekt Red engedélyével készült, és kifejezeten minőségi alkotás lett. Ha szeretnétek madártávlatban barangolni a Night Cityben, akkor a kifejezetten erre létrehozott oldalon éritek el az interaktív segítséget.

Hirdetés

A térképnek vannak prémium funkciói, amikre külön elő lehet fizetni, de akiknek megvan a kézikönyv, azok az abban található kódot beváltva is hozzáférhetnek ezekhez a tartalmakhoz.

Az oldal Night City 4,2 megapixeles műholdképét tartalmazza, ezen pedig megtalálhatóak a játék ikonjai, kezdve a boltoktól egészen a különböző tevékenységekig, szereplőkig, küldetésekig. Jelenleg az angol, a francia, a német, az olasz, a spanyol és a lengyel nyelv érhető el a térképen, de hamarosan érkezik a kínai, a japán és az orosz is.

Kétségtelen, hogy CD Projekt a Cyberpunk 2077-et meglehetősen döcögősen indította, de az ehhez hasonló jóságokból látszik, hogy a cég azért továbbra is odafigyel arra, hogy a játékosok minden segítséget megkapjanak egy élvezetes játékélményhez. Persze most leginkább annak örülnénk, ha a játékot kijavító patchek landolnának minél előbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)